Toepassingen beeldkwaliteit

De toepassing van beeldkwaliteit door Aedes vereniging van woningcorporaties is een belangrijke aanvulling op de uitwerking van basiskwaliteit voor schoon, heel en veilig van woningcomplexen. Het visualiseren van prestatie-eisen leidt tot een betere communicatie tussen alle betrokkenen.

Het Kennisplatform Moeten en Willen werkt vanaf 2014 aan referentiebeelden voor onderhoudskwaliteit gekoppeld aan wetgeving voor de binnenpakketten / exterieur / collectieve ruimten. Resultaten hiervan zijn beschikbaar in de Casix Woningopname App en Vabi Vastgoeddata.

Van belang is dat bruikbare referentiebeelden worden ontwikkeld die gekoppeld aan prestatie-eisen kunnen dienen als standaards in de markt. Het is niet efficiënt hiervoor meerdere keren het wiel uit te vinden. We kunnen dit voorkomen door op dit terrein samen te werken.

Mail voor meer informatie of een demonstratie naar info@moetenenwillen.nl of bel ons op 010-3412480.

Kwaliteitsbeleid in Casix Woningopname App

Uitnodiging Kennisplatform Moeten en Willen 5 oktober

kennisplatform-moeten-en-willen-lr-7

Tijdens de bijeenkomst wordt de toepassing van het beeldboek met prestatie-eisen voor binnenwerk bestaande bouw van Woonstad Rotterdam gepresenteerd. Ook komt de ontwikkeling van programma’s van eisen voor verbouw aan de orde van Haag Wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het  hoofdkantoor van Woonstad Rotterdam. Het platform is gericht op woningcorporaties en heeft als doel kennis en ervaringen uit te wisselen over het gebruik van de methode Moeten en Willen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. 

Agenda:
14:00 Opening
14:10 Beeldboek Moeten en Willen bestaande bouw door Woonstad Rotterdam
14:30 Ontwikkeling PvE's voor verbouw door Haag Wonen
14:50 Pauze
15:00 Webtool zoekfuncties, rapportages en toepassing big data
15:30 Aanbod workshops en trainingen
16:00 Afsluiting

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@moetenenwillen.nl met vermelding van uw naam en uw organisatie. Als u op de bovenstaande button klikt wordt een e-mail geopend. U ontvangt dan een bevestiging van de inschrijving en documentatie voor de bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats in het kantoor van Woonstad Rotterdam aan de Rochussenstraat 21, 3015 EA te Rotterdam.
 
Wij hopen u te mogen begroeten op 5 oktober aanstaande!

Bekijk de digitale uitnodiging hier

Contact

Contact:
E-mail: info@dwvb.nl
Telefoon: +31 (0) 620740503

Adres

Postadres:
Postbus 3148
3101 EC Schiedam

Bezoekadres:
Hardwareweg 2
3821 BM Amersfoort

Aanmelden voor de nieuwsbrief: