Het team

kleinEvert

Evert van Diepen;

Directeur partner, TU Eindhoven Bouwkunde, onderzoeker en trainer.

Gestart bij de dienst Stedenbouw+ Volkshuisvesting van de gemeente Rotterdam. Als partner van ICT bedrijf aan de basis gestaan van de ontwikkeling van scenariotools voor vastgoedbeheer. Daarna als adviseur en partner van adviesbureau werkzaam in beheerorganisaties en onderhoudsbedrijven.

klein Arie

Arie Warnaar;

partner, HBO Bouwkunde, promotiestudie TU Delft gebruikskwaliteit en inspirator.

Gestart als bouwer en architect. Daarna gewerkt als manager bij dienst Stedenbouw+ Volkshuisvesting van de gemeente Rotterdam. Als directeur van adviesbureau vastgoedbeheer betrokken geweest bij de ontwikkeling van de methodiek conditiemeting en diverse onderzoeks- en adviesprojecten. Werkt nu aan promotieonderzoek gebruikskwaliteit woningbouw bij TU Delft Real Estate & Housing.

klein cor

Cor Voorberg;

partner, HBO Bouwkunde en Management, interim manager en trainer.

Gestart als projectmanager voor vastgoedontwikkeling bij woningcorporaties. Daarna op veel plaatsen werkzaam bij woningcorporaties als manager en bestuurder. Overstap gemaakt naar de directie van adviesbureau vastgoedbeheer. Nu werkzaam als trainer en interim manager voor woningcorporaties en overheid.
def bertus

Bertus Bove;

partner, Registeraccountant, financial en strateeg.

Gewerkt als audit manager in accountancy en financieel directeur bij een vastgoed onderhoudsbedrijf. Nu directeur eigenaar van Alterim, adviesbureau op het terrein van Finance & Control. Naast bemiddeling voor invulling van vaste en tijdelijke vacatures, is Alterim actief op het vlak van directie-advies en het vertalen van strategie naar financiële beheersing.  DWVB+ en Alterim kunnen gezamenlijk vraagstukken vanuit de techniek en finance aanpakken.

 

Contact

Contact:
E-mail: info@dwvb.nl
Telefoon: +31 (0) 620740503

Adres

Postadres:
Postbus 3148
3101 EC Schiedam

Bezoekadres:
Hardwareweg 2
3821 BM Amersfoort

Aanmelden voor de nieuwsbrief: